Menü

3 Temmuz 2014 Perşembe

Hamilelik Her Kadına Yakışır - Beril

Güneşli, keyifli ve bol sohbetli bir çekim gününde bu defa sevgili Beril ile buluştuk. Doğuma 2 haftası kalan Beril'i doğum heyecanı sarmışsa da bizimle yapacağı çekimin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Neyse ki Beril ile doğuma sayılı günler kala, hamile çekimi için uygun bir zaman ayarlayabilmek bizi de çok sevindirdi.

Hava son günlerde oldukça yağışlı geçtiğinden güneşli bir hava ile karşılaşmayı umuyorduk ve öyle de oldu. Çekimden birkaç gün önce giderek mekan, konsept ve çevre araştırmasını zaten yapmıştık. Sonunda da büyük parklardan birini tercih ettik. Mekan geniş ve seçenek de bol olunca fon sıkıntısı yaşanmıyor haliyle. Parkın farklı noktalarında çok çeşitli kareler yakalama fırsatı bulduk. 

Ayrıca Beril'den yanında çekim öncesi bebeğin ve kendisinin kişisel eşyalarından getirmesini istemiştik. Çekim sırasında bu eşya ve aksesuarlara da yer verdik.

İlk defa çekim yapacağınız bir mekan ise önceden mutlaka gidip görün. Işık, gölge hangi saatte, nasıl durumunu kontrol edin. Biz bu konuda pek sıkıntı yaşamadık fakat ortamda çok fazla ağaç olduğu için ve de güneş bizi terk etmeye başladığı için gölgeler hızla arttı. Biz de güneşin peşinden giderek sonuca ulaştık. 

Bu tatlı ve keyifli çekim için Beril'e çok teşekkürler... 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder